Engleski za decu: otkrijte zabavan način učenja jezika!

Engleski za decu svih uzrasta: prilagođeni programi za predškolce, osnovce i srednjoškolce

Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i predskolce

Engleski za decu – Young Learners

Engleski za decu je posebno prilagodjen deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta (6-12 godina), onima koji tek počinju da koračaju putem novih svetova. Kurs počinje na osnovnom nivou na kojem se stiču osnovna znanja o alfabetu, pojmovima i jednostavnim rečenicama na engleskom jeziku.

Učenje na ovom nivou je podeljeno po nivoima: PRE A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers.

Udžbenici koji prate ove nivoe su zanimljivi i prepuni sadržaja koji se sastoje od vežbi, igara, crtanja, docrtavanja, učenja pesmica, interakcija sa likovima iz udžbenika, a uključeni su i kratki video spotovi sa puno raznovrsnih propratnih aktivnosti. Vežbe su repetitivnog karaktera kako bi deci reči i fraze postale potpuno uobičajene i prepoznatljive, a komunikacija u vidu kratkih uputstava se odvija na engleskom jeziku.

U zavisnosti od uzrasta, u ponudi su raznovrsni udžbenici kakvi su Kid’s box i Power up.

Engleski za starije osnovce/tinejdžere

Za decu starijih razreda osnovne škole nivoi se kreću od A1 do B2. Teme su prilagodjene tinejdžerskom uzrastu. Adolescencija je vreme kada deca doživljavaju puno promena i vole da saznaju o raznovrsnim stvarima.

Uvode se i gramatičke kategorije na kojima su bazirane mnoge od vežbi u udžbenicima na ovom nivou. Sve ovo pokriveno je udžbenikom Oxford Discover.

 

Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i osnovce
Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i srednjoskolce

Engleski za srednjoškolce

Srednjoškolci su već odavno u vodama engleskog jezika. Sa njima se može raditi potpuno slobodno i bez ograničenja. Časovi se baziraju na konverzaciji i teme koje se pokrivaju su vrlo raznovrsne i zahtevaju promišljanje o raznoraznim trendovima, svetu, nauci, životu. Kako je uvek neophodno ići u korak sa modernin svetom, časovi uključuju i online vežbe, testove, podcastove i čitanje knjiga na engleskom koje spadaju u nešto što je neophodno savladati ukoliko mladi žele da potpuno ovladaju engleskim. Mnogi srednjoškolci se spremaju za studiranje u inostranstvu te su programi pripreme za Cambridge, TOEFL i IELTS ispite prava stvar za njih.

Podelite sa prijateljima