Engleski za početnike – vaša kapija ka novom svetu

Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i osnovce

Engleski za početnike: prednosti učenja engleskog jezika

Pre nego što opišemo engleski za početnike treba pojasniti ko je početnik u učenju engleskog jezika. Ova grupa je izuzetno raznolika i obuhvata širok dijapazon pojedinaca. Engleski za decu je prvi nivo učenja za grupu u koju spadaju predškolci, osnovci i srednjoškolci. Sa druge strane je engleski za odrasle u koje spadaju studenti i zaposleni.

Razlozi za start učenja zavise i od uzrasta. Deca počinju da uče zbog ohrabrivanja roditelja, osnovci i srednjoškolci su u obavezi jer je engleski deo školskog programa. Učenje engleskog kod studenata i odraslih je usko povezan sa životnim stilom. Studenti moraju savladati engleski jer je engleski često jedan od obaveznih ispita. Odrasli počinju zbog svojih životnih izbora – poslovnih prilka, emigracije, turističkih razloga i slično.

Treba reći da učenje jezika predstavlja ulaz u potpuno novi svet. Engleski za početnike predstavlja prvi korak ka tome i treba uvideti koliko možete profitirati kretanjem u ovu avanturu.

Šta mi nudimo?

U današnje vreme, većina ljudi poseduje znanje na osnovnoškolskom nivou i često ima problema da svoje misli uobliči i izrazi. Mahom je to bukvalni prevod sa
srpskog na engleski uz korišćenje pantomime i govora tela. Naš program pokriva tri nivoa učenja engleskog na početnom nivou. U pitanju su elementary (A1), pre-intermediate (A2) i intermediate (B1) nivo. Nivo vašeg znanja određujemo testom koji se rešava za petnaestak minuta i vaš sledeći korak je konačna odluka o tome da li želite da budete ravnopravni građanin sveta.

Što se tiče vrste časova, tu su grupni i individualni/personalizovani i skrojeni po vašoj meri koje obavljamo live ili online.

Engleski za početnike engleskog jezika

PERSONALIZOVANI ČASOVI

GRUPNI ČASOVI

ONLINE ČASOVI

Podelite sa prijateljima

Prijavite se na neki od Dandelion kurseva