Online časovi

Online časovi

U današnjem svetu, u kome svi nekud jurimo i žurimo, čini se da je skoro nemoguće organizovati dolazak na čas engleskog jezika. Zbog toga škola Dandelion nudi online časove. Časovi se mogu organizovati sa bilo koje lokacije, bilo da imate sat vremena posle posla, ili za vikend, ili sedite u kafiću i imate vremena za čas na brzinu. Dogovor je najbitnija stvar, kako bismo mogli da uklopimo i ono što moramo, a i ono što želimo.

Online časovi funkcionišu po principu zajedničkog ekrana, ukoliko Vi to želite, ili pratimo udžbenik koji unapred dogovorimo. Ukoliko imate nedoumica oko bilo kog aspekta, uvek možemo dogovoriti čas za razjašnjavanje. Online časovi su izuzetno korisni, posebno za konverzaciju koja predstavlja problem za mnoge korisnike. Kamera nije obavezna, te čas možete imati u potpuno opuštenoj atmosferi. Dandelion škola ima učenike čak u zemljama iz okruženja i mnogo puta su razgovori toliko zanimljivi, da se ni ne oseti kako čas proleti.

Ukoliko imate bilo kakvu poteškoću da organizujete dolazak u školu jezika, bilo za vas lično ili za dete, ili čak za partnera i vas, online časovi su odličan izbor.
Što se tiče platformi sa kojih radimo – izbor je zaista na vama. Do sada smo časove organizovali preko Skype, Viber, Google Meet, Zoom platformi. Kada se odlučite, slobodno se javite.

Online škola engleskog jezika Skype časovi

Odrasli / Tinejdžeri

15
  • 60 min čas

Deca / Tinejdžeri

Din1500
  • 60 min čas

Škola engleskog jezika Dandelion – Online časovi

Podelite sa prijateljima