Kursevi engleskog jezika

Škola engleskog jezika Dandelion u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta kurseva engleskog jezika koji su prilagođeni potrebama polaznika. Stoga u ponudi su engleski za decu, engleski za početnike i engleski za odrasle.

Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i predskolce

Tri nivoa engleskog za decu

Engleski za decu uključuje časove u koje spadaju časovi za najmlađe, tj. decu predškolskog uzrasta i decu nižeg osnovnoškolskog uzrasta kao i engleski za tinejdžere. Moguće je naravno primiti i mlađu decu u zavisnosti od njihove zrelosti. Škola zadržava pravo da primi učenike koji se pokazuju dovoljno zrelim da umeju da rade na konstruktivan način. U našoj školi su deca uzrasta od četiri godine imala priliku da naprave prve korake u svetu engleskog jezika.

Početnici priđite

Što se tiče engleskog za početnike on se fokusira na sve one koji su možda učili engleski ali to je neslavno prošlo, ili se osećaju nesigurnim da to što već znaju umeju i da prenesu. Postoje različiti nivoi početnog engleskog što utvrđujemo kratkim testom. Nakon toga, krećemo u otklanjanje blokada i širenje znanja.

Skola engleskog jezika koja ukljucuje engleski za decu i srednjoskolce
Kursevi engleskog jezika ukljucuju i engleski za odrasle

Kakvi kursevi su potrebni odraslima?

Engleski za odrasle uključuje engleski za omladinu, pripremu za Cambridge ispite, pripremu za TOEFL i IELTS ispite, poslovni engleski jezik i konverzacijske kurseve. Engleski za omladinu ili tzv. young adults u koju spadaju svi oni uzrasta između 19-25 godina jeste engleski koji je pre svega prilagođen polaznicima koji su na pragu studija, zapošljavanja, bitnih životnih odluka i žele da ulože svoje vreme u napredak, da istaknu svoje prednosti i pozabave se usavršavanjem svih stavki na svojoj biografiji. Ovi polaznici dolaze sa namerom i uz ulaganje truda , vremena i zajedničke energije stižemo do željenog cilja.

Stručni kursevi i krojeni po vašoj meri

Podelite sa prijateljima