Project Description

Online škola engleskog jezika Skype časovi

Skype časovi

U današnjem svetu u kome svi mi jurimo i žurimo, čini se potpuno nemoguće organizovati dolazak na čas engleskog jezika. Zbog toga, škola Dandelion nudi Skype časove. Časovi se mogu organizovati sa bilo koje lokacije, bilo da imate sat vremena posle posla, ili za vikend, ili sedite u kafiću i imate vremena za čas na brzinu. Dogovor je najbitnija stvar, kako bi svi mi mogli da uklopimo i ono što moramo, a i ono što želimo.

Kako funkcionišu online časovi?

Online časovi funkcionišu po principu zajedničkog ekrana, ukoliko to vi želite, ili pratimo udžbenik koji unapred dogovorimo. Ukoliko imate nedoumica oko bilo kog aspekta, uvek možemo dogovoriti čas za razjašnjavanje. Skype časovi su izuzetno korisni, posebno za konverzaciju koja svima predstavlja problem. Kamera nije obavezna, te čas možete imati u potpuno opuštenoj atmosferi. Mi čak imamo učenike i u zemljama iz okruženja, i nebrojeno puta je razgovor bio toliko interesantan da se ni ne oseti da čas leti.

Ukoliko vam je teško, iz bilo kog razloga, da organizujete odlazak u školu jezika, bilo za vas lično ili za dete, ili čak za partnera i vas, Skype časovi su odličan izbor.

Odrasli / Tinejdžeri

10
  • 60 min čas

Deca / Tinejdžeri

Din1000
  • 60 min čas

Škola engleskog jezika Dandelion – Skype časovi

Podelite sa prijateljima

Prijavite se na newsletter